GALERIE FOTO. Idei de amenjare a bucătăriei şi mobilier pe comandă în Complex SLAVA

0
2486

 

Bucătăria, locul care reunește familia, ar trebui să fie cel mai primitor şi cald loc al casei dar, totodată, să fie aranjat pe gustul gospodinelor şi să le ofere toate utilităţile de care au nevoie pentru a-şi demonstra talentul în materie de gastronomie.

Dacă nu ştiţi cum aţi putea concepe planul celei mai frumoase bucătării, specialiştii SLAVA vă stau la dispoziţie cu idei de amenajare şi mobilă la preț de producător.

Toate modelele de bucătării expuse pe site-ului complexului şi în showroom-ul din Piteşti pot fi configurate în funcţie de preferinţele şi de opţiunile fiecărui client.

Pentru a obţine ceea ce vă doriţi este mult mai bine să apelaţi la un producător de mobilier la comandă, mai ales când vine vorba despre bucătării. Aşadar, va invitam să vizualizaţi modelele de mobilier din cadrul magazinului nostru on-line sau cel din showroom-ul de peste 6000 de metri pătraţi din Piteşti, Calea Câmpulung, numărul 1D.

Şi aşa cum este firesc, odată ce aţi găsit modelul ce va însufleţeşte simţurile, echipa noastră de experţi vă va oferi posibilitatea de a personaliza mobilierul pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastră.

Îi aşteptăm şi pe cei ce doresc un mobilier de bucătărie unic deoarece executăm mobilier şi în funcţie de schiţele clientului. Aşadar, vă aşteptăm!

Doar în Complex SLAVA găseşti tot ce îţi doreşti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here