Joi, 17 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia pe raza comunei Mălureni, sat Păuleasca. Acţiunea s-a desfăşurat în scopul prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică.

Au fost identificate mai multe imobile care erau branșate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică printr-o instalaţie clandestină şi improvizată ce alimenta instalaţia de utilizare. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare conform normelor de procedură penală şi a prevederilor Legii nr. 123/2012 privind energia electrică şi gazele naturale.

Au fost intocmite trei dosare de constatare a faptelor care au fost înaintate organelor de poliţie competente teritorial (Postul de Poliţie Mălureni) în vederea continuării cercetărilor. Totodată, reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate.

Comments

comments