Galerie foto. Dan Manu, preşedintele CJ în inspecţie pe şantierele judeţului: Spitalul Judeţeana, Grădina de vară, Centrul Cultural Judeţean

 

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a vizitat astăzi mai multe obiective ce aparțin CJ Argeș, unde au loc lucrări de investiții.

Astfel, la sediul Centrului Cultural Județean Argeș, fostul cinema “Lumina”  sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a zonei exterioare. Proiectul mai cuprinde lucrări de extinderea a clădirii cu o zonă de proiecție video în aer liber, un spațiu expozițional, o sală de conferințe și refacerea sălii de spectacole.

Dan Manu a vizitat și Spitalul Județean Argeș unde, de asemenea, au loc lucrări de reamenajare a spațiilor de la Serviciul de Anatomie Patologică.

Conducerea CJ Argeș dorește să redea Grădinii de Vară, aflată în centrul municipiului Piteștiului, strălucirea de altă dată. Dacă, până în urmă cu câteva luni, aici era o adevărată groapă de gunoi, acum zona Grădinii de Vară a fost igienzată și curățată. Investiția se află la finalizarea fazei de proiectare, urmând faza de achiziție a lucrărilor de execuție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here