Argeșeanul dispărut, căutat de peste 150 de polițiști! Și-a anunțat sora că e sechestrat. Pe 27 septembrie, Marian Micu, de 42 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Hârsești, fără a mai reveni la domiciliu. Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.

În seara zilei de 7 octombrie, acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece. Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea sub o masă, în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație. Bărbatu și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română- Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Polițiștii efectuează acum verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun, bărbatul riscând să fie sancţionat contravențional, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, amenda prevazută pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție fiind cuprinsă între 1500 și 5000 de lei. De asemenea, bărbatul a fost amprentat și fotografiat pentru baza de date a Poliției Române.

Comments

comments