Gabriel Popa, primar Albeştii de Argeş: “Anul acesta modernizăm drumuri, terminăm grădiniţa, reparăm şcoala şi începem o staţie de epurare”. De la începutul anului, edilii din Albeștii de Argeș au început asfaltarea drumurilor din localitate, majoritatea cu fonduri proprii. Printre drumurile deja modernizate se numără Strada Văii, în lungime de 700 m.

”Anul acesta asfaltăm încă 3-4 km, tronsoane din satele Dobroțu, Brătești și Pământeni. Avem proiecte făcute pentru modernizarea multor străzi, în toată localitatea, și vom încerca, așa cum am făcut-o și până acum, să găsim finanțare. Cel mai probabil, vom depune proiectele la Ministerul Dezvoltării, în speranța unui PNDL 3.”, spune primarul Gabriel Popa.

De asemenea, şi alte obiective figurează pe lista de priorităţi pentru 2020. ”Trebuie să refacem acoperișul școlii de centru și să finalizăm construcția noii grădinițe, realizată parțial cu fonduri de la Ministerul Educației. Pentru asigurarea co-finanțării la grădiniță și pentru școală am solicitat sprijin financiar de la Consiliul Județean”, afirmă primarul Gabriel Popa.

Din bugetul local, tot anul acesta, o parte din fonduri vor fi direcționate către realizarea unei stații de epurare pentru sistemul de canalizare aferent satului Albești-Pământeni. ”Este vorba de o stație de epurare de capacitate mai mică, care să deservească în jur de 1.500 de locuitori. În acest fel punem la punct buna funcționare a rețelei de canalizare din comună”, a mai punctat șeful executivului din Albeștii de Argeș.

Comments

comments