Deşi e cunoscut ca pedelist 100%, acum membru „de vază” al noului PNL, se pare că Gabriel Bratu, fostul inspector şcolar general, fost duşman declarat al PSD, dar, mai nou, prieten cu pesediştii, nu a pierdut vremea degeaba.

După ce s-a tot rugat mai marii din PSD Argeş, să-i faciliteze un post de secretar de stat la Educaţie, fără succes însă, Bratu a reuşit îşi „rezolve” profesional soţia. Luminiţa Bratu, cadru didactic cu vechime, este adevărat, a fost numită de Dumitru Tudosoiu, actulalul „general”, director la Şcoala Nicolae Iorga din Piteşti, unitate de învăţământ unde soţia lui Bratu s-a titularizat în anul 2012.
Doamna Bratu este profesor de chimie şi a fost profesor la Şcoala Nr.4 din Piteşti, după care la Şcoala din Mărăcineni. ,,Ca să vedeţi că nu am numit directorii după criterii politice, Luminiţa Bratu care este un cadru didactic super. Dacă era să ţin cont de faptul că fostul inspector, Gabriel Bratu este în PDL nu mai făceam acest lucru. trebuie să ţineţi cont că pe vremea soţului său, Luminiţa Bratu nu a fost director de şcoală. Dacă a merit şi-a găsit locul care i se potriveşte”, şi-a explicat inspectorul Dumitru Tudosoiu alegerea.

Comments

comments