Incidentul s-a petrecut în judeţul Olt, hoţii fiind patru bărbaţi din Argeş. Aceştia i-au sustras unui şofer o borsetă cu bani, chiar cu el de faţă.

Aseară, păgubitul tocmai se întorsese de la piaţă, unde vânduse legume. Bucuria câştigului nu l-a ţinut mult, întrucât un far al maşinii s-a defectat, bărbatul fiind nevoit să oprească într-o parcare pentru a remedia problema. În timp ce soţia îi ţinea aprinsă o lanternă iar el încerca să repare farul, de nicăieri au apărut patru indivizi. Fără nici cea mai mică reţinere, hoţii au deschis uşa masinii, au luat borseta cu bani şi au plecat mai bogaţi cu 6000 de lei.
“Au venit, au deschis uşa, i-am văzut când au plecat cu borseta, le-am zis să-mi dea borseta că nu se intampla nimic, au refuzat, au fugit la maşina, au plecat spre Pitesti”, a povestit păgubitul.
Uluit, şoferul a pornit în urmărirea lor, însă fără succes. Văzând că nu are nicio şansă să-i prindă, acesta a sunat la 112. Poliţiştilor nu le-a luat mult să dea de urma lor, oprindu-i chiar la graniţa dintre judeţele Argeş şi Olt. Hoţii au fost aduşi la Poliţia Municipiului Piteşti cu mascaţii, unde au fost audiaţi. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Municipiului Piteşti— aceştia ar putea fi acuzaţi de furt calificat. Vestea bună pentru precupeţ este că banii au fost recuperaţi.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI