Furt într-o școală din Pitești! Dosar penal pentru o femeie de 39 de ani

5,057 views

Furt într-o școală din Pitești! Dosar penal pentru o femeie de 39 de ani. Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au intervenit la solicitarea privind furtul unei sume de bani din geanta unei angajate a unei școli din cartierul piteștean Prundu. Din cercetări s-a stabilit că o femeie de 39 de ani din Piteşti ar fi pătruns fără drept în clădirea unităţii şcolare şi ar fi sustras din portofelul aflat în geanta unei angajate, suma de 60 de lei, fiind surprinsă ulterior în apropierea locului faptei, împrejurare în care persoana vătămată şi-ar fi recuperat suma de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii argeşeni vă recomandă:

Acordați o atenție sporită bunurilor dumneavoastră şi modului de asigurare. Indiferent unde vă aflaţi, dacă bagajele vor rămâne nesupravegheate, încercaţi să nu aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani sau obiecte de valoare. Încăperea sau vestiarul în care lăsaţi bagajul să fie permanent încuiate, chiar şi atunic când lipsiţi pentru perioade scurte de timp.

În aglomeriaţie, evitați să vă înghesuiți și nu permiteți să fiți înghesuiți, iar în cazul în care vă simțiți înconjurat de persoane dubioase, căutați să vă schimbați locul şi țineți bagajul în raza vizuală.

Pe întreaga durată a deplasărilor, nu țineți portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele exterioare fără fermoar, pentru că reprezintă o țintă a hoților, dar și datorită riscului de a le pierde. Păstrați banii și obiectele de valoare în buzunarele interioare ale hainei.

În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt din bagaje sau buzunare, anunţaţi organele de poliţie la numărul unic de urgenţă 112, apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar şi public, indiferent că aveţi sau nu credit ori cartelă.

Comments

comments