Alatura-te Happy Run si participa la un eveniment global, prezent pentru prima oara in Romania. Cu doua trasee – unul de 5 km si altul de 1 km – poti participa la curse, mars sau la evenimentele pregatite. Oricine se poate inscrie, indiferent daca este sau nu alergator profesionist.

Fundatia Renasterea organizeaza Happy Run, o cursa partenera Race for the Cure, in care alergam in scopul strangerii de fonduri pentru prevenirea cancerului de san. Sustinuta de fundatia Susan G. Komen, cursa este deschisa tuturor celor care vor sa contribuie la lupta impotriva cancerului de san indiferent de varsta sau conditie fizica.

Cursa alergatorilor (5 km) – Cursa cu premii pentru primele 5 locuri per categorie. Fun Run (5 km) – Plimbare/mars rapid cu premii pentru echipe.

Short walk (1 km) – O plimbare pentru celebrarea invingatoarelor in lupta cu cancerul.

In Romania 1 din 6 femei este diagnosticata cu cancer de san in fiecare an. Cea mai eficienta metoda in lupta cu cancerul la san este depistarea acestuia in stadiul incipient.

Alergam pentru a salva cat mai multe vieti. Alergam pentru a constientiza ca putem lupta si invinge cancerul de san. Alergam pentru a strange bani pentru teste si consultatii pentru femeile din Romania. Alergam pentru a ne bucura alaturi de invingatoarele in lupta cu cancerul de san.

Nu vom fi singuri in demersul nostru. Alaturi de noi la Happy Run vor fi Andreea Esca si multe alte vedete. Urmareste proiectul pentru a vedea cine ni se va mai alatura!

Sunt multe moduri in care te poti implica si prin care poti contribui:

Participi – Poti sa te inregistrezi pentru a alerga sau merge 5 km sau 1 km cu familia si prietenii tai, poti sa iti faci o echipa si sa ne sustii impreuna cu colegii. Te inscrii alegand oricare dintre pachetele alaturate.

Donezi – Donezi cat consideri sau alegi unul dintre pachete. O donatie inseamna mai mult decat suportul tau pentru lupta impotriva cancerului de san, inseamna chiar vieti salvate.

Devii fundraiser –  Cu alte cuvinte, ai propria ta pagina de fundraising in care promovezi proiectul nostru, pe care o poti distribui in cercul tau de prieteni. Am facut sa-ti fie cat mai simplu. Cu 2 click-uri ne ajuti sa ducem lupta mai departe.

Orice ai alege, contributia ta va merge catre oferirea de investigatii gratuite catre femeile din categorii vulnerabile. Pentru orice pachet selectat de minimum 50 de lei primesti o invitatie de a participa la cursa (Intre 14-18 ani, donatia minima este de 25 de lei, iar copiii sub 14 ani au acces gratuit).

Hai sa alergam impreuna alaturi de invingatoare, sa strangem bani pentru o cauza foarte importanta – prevenirea cancerului de san – si sa ne simtim bine intr-o cursa relaxata si prietenoasa.

Vino duminica, 7 iunie, alaturi de noi in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle).

Mai multe detalii pe https://comunitate.fundatiarenasterea.ro/happy-run

Comments

comments

DISTRIBUIȚI