Funcționarii AJPIS Argeș protestează!

Funcționarii Agenției Județene de plăți și Inspecție Socială Argeș au fost în protest spontan, azi, între orele 10,00 și 10,30, fără a afecta activitatea instituției.

În mai multe județe din țară s-a inițiat acest tip de manifestare de protest din cauza intențiilor anunțate de guvernanți de a desființa instituția sau a o comasa cu altele, ca urmare a scandalului azilurilor cu probleme.

Salariații au anunțat și că vor continua zilnic protestele, până se va decide data unei greve generale.

2 COMENTARII

 1. Ete na !
  Măi copii, voi nu aveți cu nimic de suferit. Vă mutați sub o alta „palarie” si atât.
  Ce, v-a trimis sefuletul la înaintare ca sa-i salvati scaunelul? Unde vă este demnitatea?

  Și dumneavoastră doamnă, cea de la întrare pe dreapta, doamna responsabila cu alocația pentru copii, nu v-ati saturat de cei 4mp unde va desfășurați activitatea singura? Arătați de parca vreți sa va sinucideti
  …. nu tu un zâmbet, nu tu o scânteie de entuziasm, nu tu o minima bucurie profesionala, dar ștearsă ca o năluca, obosita și aproape deprimata de condițiile comuniste în care stati.
  Exista bugetari fericiți care lucrează în condiții faine, cu un mediu de lucru respectabil și care vin cu bucurie la birou. Credeti-ma ca știu. Și nu-i afectează reorganizarea asta ,din contra, îi ajuta.

  Ieșiți odată cu totii din clădirea aia oribila și cereți sa fiți respectați, nu să rămâneți în continuare niste slugi la o fufa/japita pusa/pus în vârf, politic !!! Curaj…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.