Frigul și ploile vor pune stăpânire pe România. Prognoza meteo până la jumătatea lunii octombrie

Vine frigul în România! Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturi scăzute în perioada următoare și ploi la nivelul întregii țări.

Săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022. Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nordice, centrale și nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, centrale și la munte, precum și în extremitatea de sud-est a țării, dar și local deficitar în sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal.
Săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.
Săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022. Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, în toate regiunile.
Săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022. Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.