Dacă toţi ne-am promova judeţul aşa cum o face celebrul fotograf din Curtea de Argeş Cezar Machidon, cu siguranţă că acesta ar părea altfel în ochii celor care ne vizitează. Dar dacă noi, mai ales autorităţile, nu facem mare lucru în a ne promova judeţul, este bine măcar că există un om ca Cezar Machidon, care, prin fotografiile lui, arată lumii întregi ce locuri superbe şi binecuvântate de Dumnezeu există în Argeş. De fapt, putem spune că celebrul fotograf argeşean promovează Argeşul mai mult decât tot judeţul la un loc.

Imaginile din Argeş strâng sute de mii de vizualizări din întreaga lume

După ce fotograful Cezar Machidon a dat Capitala pe Argeş, acesta ne promovează judeţul nu doar la nivel local şi naţional, ci şi în întreaga lume. În iarna anului trecut, fotograful argeşean a dat lovitura cu o imagine cu barajul Vidraru, pe care canalul de televiziune Discovery România a postat-o pe pagina sa oficială şi fotografia a făcut înconjurul lumii, adunând sute de mii de vizualizări. De asemenea, în toamna anului trecut participând la o nuntă de la ţară, talentatul fotograf şi-a postat imaginile realizate pe blogul personal şi nu mică i-a fost mirarea când, la nici câteva luni distanţă, fotografiile rurale şi unice pentru anul 2015 – deoarece a fost o nuntă care a avut loc la cort şi la care a participat jumătate din sat, exact aşa cum se făcea odată – au strâns peste 50.000 de vizitatori unici.

Multe dintre fotografiile realizate de Cezar Machidon au făcut înconjurul lumii, iar pe blogul său personal: www.cezarmachidon.com sunt mii de vizitatori şi de comentarii atât din România, cât şi din străinătate şi cu toţii îşi exprimă uimirea faţă de frumuseţile Argeşului.

Cezar Machidon nu ar trebui să lipsească dintre cei premiaţi la „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”

Deşi face totul pe cheltuiala sa şi a organizat un concurs de fotografie la Nucşoara anul acesta, neavând pretenţia ca cei din fruntea judeţului să-l recompenseze în vreun fel, cu siguranţă că Cezar Machidon ar merita mai multă atenţie din partea organizatorilor „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”. Şi asta deoarece, în timp ce autorităţile judeţene acordă astfel de titluri şi unor oameni care pur şi simplu nu au făcut şi nu au ajutat cu nimic judeţul, fotograful Cezar Machidon este ovaţionat şi admirat de o lume întreagă şi de posturi importante de televiziune din străinătate.

Vă prezentăm în continuare un fotoreportaj cu peisaje şi locuri din judeţul nostru, surprinse de Cezar Machidon, multe dintre ele deja vizualizate în întreaga lume.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI