FOTO! Bradu a îmbrăcat haine de sărbătoare! Muzică și distracție pe cinste la Ziua comunei

Sâmbătă, 28 mai, localitatea Bradu a îmbrăcat haine de sărbătoare. Ziua comunei a fost plină de evenimente, muzică, bună dispoziție și distracție pe cinste. Autoritățile locale, în frunte cu primarul Dan Stroe, și-au primit așa cum se cuvine oaspeții din conducerea județului. Au fost prezenți la eveniment președintele Consiliului Județean Argeș Ion Mînzînă, vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, primarul Piteștiului Cristian Gentea, administratorul public al Piteștiului Lucrețiu Tudor, primarul comunei Bascov Gheorghe Stancu, primarul comunei Budeasa Nicolae Rachieru, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Remus Mihalcea, deputatul Aurel Bălășoiu, consilieri județeni.
Primarul Dan Stroe a premiat sportivi din localitate, cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și primele 10 firme din Bradu.

Locuitorii s-au bucurat din plin de evenimentul organizat de sărbătoarea comunei, prezentat de Mihai Morar, și s-au distrat cu muzică bună și interpreți pentru toate gusturile: Raluka, Matteo, Mira, Săndel și Aurora Mihai, Emilia Ghinescu, Maria Constantin, Formația Azur și Taraful ”Brădenii”. Și pentru copiii din localitate primarul Stroe a avut pregătit ceva special: un parc de distracție în aer liber!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here