FOTO! Bărbatul dispărut de la locul de muncă a fost găsit de polițiștii argeșeni

0
624

UPDATE! Bărbatul a fost găsit pe raza localității Rucăr. Din primele verificări, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Pe 7 iunie, Gigel Berbecariu, de 59 de ani, cu domiciliul în comuna Seaca de Câmp, județul Dolj, a plecat voluntar de la locul de muncă din comuna argeșeană Rucăr, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 60 kg, constituție atletică, păr cărunt, tuns scurt, ochi căprui, ten închis, aspect neîngrijit.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon textil tip blue geans culoare portocaliu, bluză gri, șapcă de culoare neagră, încălțat cu cizme de cauciuc.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100.

Au fost efectuate căutări împreună cu jandarmii montani. Ulterior, polițiștii au stabilit că cel în cauză a fost văzut pe raza comunei Dragoslavele. Căutările continuă, în vederea identificării bărbatului în cauză. Rugăm persoanele care au indicii despre bărbatul dispărut să contacteze polițiștii la numărul de urgență 112 sau Poliția Municipiului Câmpulung”, transmite Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here