FOTO! Au început lucrările la Autostrada Sibiu – Piteşti

2,848 views

FOTO! Au început lucrările la Autostrada Sibiu – Piteşti, precizează reprezentanții Asociației Pro Infrastructură. Constructorul a instalat ţăruşi topografici în zona nodului rutier Sibiu, autostrada fiind încă în perioada de proiectare. ”Nu sunt spectaculoase, dar fotografiile atașate demonstrează că Autostrada A1 Sibiu-Pitești a început… pe hârtie deocamdată! În poze vedeți țăruși topografici în zona nodului rutier Sibiu, semn că perioada de proiectare este în desfășurare.

 

Nu vă speriați. Vorbim doar despre 13,17 km între Sibiu și Boița. Contractul a fost semnat în 14.04.2019 cu austriecii de la Porr pe suma de aproape 613 milioane lei fără TVA. Scriptic, proiectul tehnic trebuie predat în 12 luni, dar antreprenorul este capabil să îl livreze mai repede. Sperăm să vedem și utilaje la lucru spre sfârșitul acestui an: organizare de șantier, decopertări, depozite materiale, poate piloți forați la structurile majore. Termenul de execuție este de 3 ani.

Solicităm responsabililor din guvern să adopte cu celeritate HG-ul de exproprieri (care se află pe circuitul interministerial din 11 iunie), pas birocratic esențial în demararea la timp a lucrărilor în teren”, transmit reprezentanții Asociației Pro Infrastructură. (sursa foto: “SB76UFO” (membru www.peundemerg.ro)

Comments

comments