Fostul primar, șoferul lui și un consilier, dați afară din casă de primărița Lasconi. La Câmpulung, suprize peste surprize! Noua primăriță, Elena Lasconi, a venit azi cu o nouă dezvăluire din culisele vechii administrații. Astfel, potrivit unei postări a acesteia pe contul de Facebook, Primăria Câmpulung deține… o casă de oaspeți! Unde nu s-a cazat însă prea mulți oaspeți, în schimb era folosită frecvent de mai mulți oficiali ai orașului, în frunte cu fostul primar, Liviu Țâroiu. Din păcate pentru ei, primărița a schimbat yala!
“Cheia” iubirii de… “carte”.
Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei.
E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard.
Gura târgului spune că cei mai “fideli” oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții.
Spre dezamăgirea sus-numiților am schimbat yala. Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni.
Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște că nu mă pot gândi la altceva…” a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Comments

comments