Fostul deputat Radu Vasilică, implicat într-un accident la Izvorani

Fostul deputat Radu Vasilică, implicat într-un accident la Izvorani. Potrivit primelor informații, de vină ar fi fost chiar deputatul, care a și recunoscut acest lucru. Radu Vasilică era la volan și mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o alta, condusă de o femeie din Ștefănești.

Soția deputatului a ajuns la spital cu arcada spartă, pentru că a dat cu capul în parbriz.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Izvorani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus pe DN 7, de o femeie de 31 de ani, din aceeași localitate.
Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei, pasagere în cele două autoturisme: o femeie de 50 de ani, din primul autoturism, respectiv o femeie de 83 de ani, din al doilea autoturism, ambele din Ștefănești.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” a anunțat Poliția după eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here