Fostul deputat de Argeș, Mircea Drăghici, a fost dus de polițiști la Penitenciarul Mioveni

Mandat pus în executare de polițiști. „Astăzi, 1 iulie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș – Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 55 de ani, din Pitești, condamnat la pedeapsa închisorii pentru cinci ani, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de delapidare și utilizarea subvențiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Bărbatul a fost depus la penitenciar”, transmite IPJ Argeș.

Este vorba despre argeșeanul Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, condamnat astăzi la 5 ani de închisoare. Drăghici a fost trimis în judecată de DNA pentru că a folosit subvențiile primite de partid din bani publici pentru a-și cumpăra o casă. Instanța a decis și confiscarea sumei de 19.000 de euro de la Mircea Drăghici. Acesta a demisionat din PSD la începutul anului 2020 după apariția dosarului penal.

Pe 25 iulie 2019, Mircea Drăghici, la data faptelor trezorier al PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunilor de utilizare a subvenţiilor în alte scopuri decât acelea pentru care au fost acordate şi delapidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here