Fost primar din Argeș, încarcerat! Edilul este condamnat la 4 ani de închisoare

Fost primar al comunei argeşene Albeştii de Muscel şi tatăl cunoscutei cântăreţe Sandra N., Ion Năftănăilă a fost condamnat la finalul săptămânii trecute la patru ani de închisoare cu executare de către magistraţii Curţii de Apel Piteşti, sentinţa fiind definitivă.

Ion Năftănăilă a fost primar la Albeştii de Muscel timp de 13 ani, între 2002 şi 2015. Acesta și-a pierdut mandatul după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie. În septembrie 2017, în timp ce era în perioada de supraveghere stabilită de instanţă, Ion Năftănăilă a fost depistat băut la volan, cu o alcoolemie de 0,88 la mie.

În urma condamnării cu executare, luni, pe 6 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe un bărbat de 56 de ani (nr. red. Ion Năftănăilă), din Albeștii de Muscel, condamnat la 4 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni de corupție și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost încarcerat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here