Fost primar al oraşului Costeşti, candidat pe lista PMP Argeş la Camera Deputaţilor

0
2312

Unul dintre cei mai mari chirurgi din Argeş, Dan Radu Popescu, va candida la Camera Deputaţilor din partea PMP Argeş. Doctorul Dan Radu Popescu a ocupat funcţia de primar al oraşului Costeşti în anul 2000, dar şi-a dat demisia după doi ani de mandat, preferând să se întoarcă în fruntea Spitalului Orăşenesc din Costeşti.
În anul 2000, doctorul Popescu a câştigat Primăria Costeşti candidând din partea UFD (Uniunea Forțelor de Dreapta), partid condus la acea vreme de Varujan Vosganian.

Dan Radu Popescu a fost ani de zile unicul chirurg care a operat la Spitalul din Costeşti, prin mâna lui trecând mii de persoane cărora le-a salvat viaţa.
Supranumit şi “doctorul sudului”, renumitul chirurg a operat o perioadă şi în Anglia, actualmente fiind angajatul Spitalului din Mioveni.

Doctorul Popescu nu este singurul medic care va candida la alegerile parlamentare din partea partidului condus de Cătălin Bulf, pe lista de la Senat a PMP Argeș aflându-se și medicul Luminița Galbenu, de la Spitalul Județean Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here