Fost poliţist, acum fermier şi om de afaceri, vrea să conducă Primăria Bradu

15,643 views

Starea de incertitudine care domneşte acum la primăria din comuna Bradu, după reţinerea primarului Dan Stroe şi plasarea sa sub control judiciar, face ca activitatea acestei instituţii publice să fie destul de îngreunată.

Mai mult decât atât, Primăria Bradu ar putea să rămână în scurt timp fără primar dacă instanţa îl va condamna pe Dan Stroe în urma flagrantului făcut de procurorii DNA care l-au şi reţinut pentru dare de mită.

Tocmai de aceea tot mai multă lume se gândeşte serios la organizarea alegerilor anticipate. Printre cei care pleacă cu şanse să ocupe fotoliul de primar se numără şi Matei Gabriel, fost poliţist, actualmente om de afaceri şi fermier în Bradu.
Născut şi crescut în Bradu, în vârstă de 40 de ani, Matei Gabriel este dezvoltator imobiliar, dar şi un om gospodar, ocupându-se de ferma din comună. Deşi nu a făcut niciodată politică, brădeanul se gândeşte foarte serios să candideze la Primăria Bradu, deoarece vrea să facă ceva pentru localitatea sa, dar şi să lase ceva în urma lui, aşa cum a făcut tot timpul.

„Mă gândesc foarte serios să candidez la Primăria Bradu. Este nevoie în comună de un om gospodar, iar eu sunt un om practic, un om care nu stă toată ziua în costum, deoarece aşa nu se poate munci. Nu am făcut niciodată politică, nu fac parte din niciun partid politic. Când văd însă ce se întâmplă în primărie, când văd această situaţie, mă deranjează! Mă deranjează că nu are niciun Dumnezeu comuna asta! S-au mutat foarte mulţi tineri în ultimii ani în comuna Bradu, iar localitatea are nevoie să se dezvolte, are nevoie de investitori. Nu mai putem continua în această stare de incertitudine. Avem nevoie de proiecte, de investiţii, de atragerea de fonduri europene, iar actuala conducere nu mai poate face acest lucru”, declară Matei Gabriel.

Comments

comments