Forțe proaspete la Poliția Argeș. 10 noi absolvenți s-au prezentat la serviciu

Au fost inspirați de modelele din familie, de respectul și autoritatea pe care le impune uniforma sau, pur și simplu, au fost mânați de dorința de a ajuta comunitatea din care fac parte și au devenit polițiști… Zece absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina s-au prezentat, luni, la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, pentru preluarea atribuțiilor de serviciu”, anunță Biroul de presă al IJP Argeș.

„Am fost fascinată de meseria aceasta, impune respect și autoritate și vreau să ajut comunitatea…” – Mirabela.

„Mi-am ales această meserie pentru a aplica legea în mod corect și pentru a veni în sprijinul cetățenilor… ” – Cătălin.

„Acestea sunt câteva dintre gândurile pe care ni le-au împărtășit proaspeții absolvenți la început de carieră. Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținând cont de situația operativă și raportat la nevoile fiecărei structuri.

Opt dintre noii colegi au fost repartizați la secții de poliție rurală și posturi de poliție comunale, iar doi la structurile rutiere din cadrul a două municipii.

La debutul în carieră, aceștia vor parcurge o perioadă de tutelă profesională, sub îndrumarea unui tutore, desemnat din rândul polițiștilor cu experienţă, care îi va sprijini în activitate. MULT SUCCES!” – au mai declarat reprezentanții Poliției Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.