În ultimii 8 ani de zile, în comuna Brăduleț nu s-a întâmplat nimic”, susține Florin Iordache, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al localității Brăduleț. Prezent la conferința de presă a partidului, Florin Iordache a transmis că are ca prioritate dezvoltarea infrastructurii în comună, dacă va ieși primar.

Numele meu este Florin Iordache. Sunt născut, crescut și locuiesc în Brădetu. Am 40 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. De profesie sunt economist și conduc structura de management a calității serviciilor medicale a Spitalului Municipal Curtea de Argeș din poziția de șef de birou.

Am decis să candidez pentru un singur motiv: Brăduleț este singura comună din județ, probabil, în care în ultimii 8 ani de zile nu s-a întâmplat nimic! Nu s-a turnat un metru de asfalt, nu a fost racordată nicio locuință la rețeaua de apă. Singura comună care nu are niciun plan pentru canalizare, gaze. La Brăduleț, timpul a rămas în loc!

Obiectivele principale ale mele și ale echipei de consilieri sunt legate de dezvoltarea infrastructurii: asfaltarea de drumuri comunale, aducerea la un stadiu bun de funcționare a drumurilor din extravilan, racordarea comunei la rețeaua de apă și inițierea demersurilor pentru canal și gaze naturale. Gândesc că pornind de la dezvoltarea infrastructurii vom putea să abordăm și celelalte obiective legate de dezvoltarea turistică a zonei, atragerea de investiții”, declară candidatul PMP, Florin Iordache.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș, CUI Mandatar Financiar: 21200020

Comments

comments