Celebrul actor şi om de televiziune Florin Călinescu a comentat în stilul caracteristic despre fostul preot Cristian Pomohaci. Într-o postare pe gaina sa oficială de Facebook, Florin Călinescu îl desfiinţează pe fostul preot Pomohaci şi îl acuză că a făcut o avere “din spalarea creierelor si cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod poPULAr…”.

“In mainile unor impostori,religia e cea mai profesionista unealta de spalat creiere. Nici macar ATUNCI cand Iisus, Fiul Lui,a fost batut in cuie pe cruce, EL nu S-a ivit.
Azi, la Jina, s-au aratat mai multi impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban si Turcan, capetenii liberale.
Ai patrulea, niste figuranti,” spalati cu ” grija materiala” , ani de- a randul, pe creier” de alungatul din biserica lui Cristos, pomohaci. Intr-o ocazie, am vazut cu ochii mei. Conducea un bmw seria 6, nu un asin, inmatriculat cutare nr, DUH.
Bai, treziti- va! Sfantul Duh, nu inmatriculeaza automobile!
Dar, sa nu va mirati! Voma vea rapid , dizidenta pomohaci…!
Ce mizerie! Golanu’ asta a facut o avere din spalarea creierelor si cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod poPULAr…”, scrie Florin Călinescu pe pagina de Facebook.

Comments

comments