Vineri, 27 noiembrie, a avut loc conferința PMP, la care au participat Cătălin Bulf, liderul PMP Argeș și candidat la Camera Deputaților, Eugen Tomac- președintele PMP și Florian Bichir, candidat PMP la Senatul României.

Florian Bichir a vorbit despre proiectele PMP în Argeș, precizând că partidul din care face parte este singurul partid politic de dreapta, tradiționalist, patriotic. ”Am intrat pentru prima oară în politică. De 30 de ani am avut ca ocupație și jurnalismul, dincolo de ocupația mea de bază, cea de profesor universitar. Nu am aterizat aici cum fac alții. Predau, sunt profesor universitar la Universitatea din Pitești de peste 7 ani și am fost onorat de oferta făcută de președinții Eugen Tomac și Cătălin Bulf de a deschide lista pentru Senatul României. Am 34 de cărți, doi copii și am intrat în singurul partid politic de dreapta, tradiționalist, patriotic. Este de notorietatea faptul că sunt naționalist, iată de ce m-am alăturat acestui proiect. Lucrurile sunt rele și în Argeș. În Pitești, la o oră distanță de București, descoperi o altă țară, parcă e căzută de pe hartă. Am fost cu echipa la granița cu Vâlcea. Unde se termină Vâlcea, se termină asfaltul. Am fost la Călinești, unde o mânăstire de 22 de ani este o ruină. E monument istoric, dar e într-o ruină. Am fost la un drum de 4,6 km din fonduri europene, care se oprește într-o pădure, râpă.

Și la nivel local situația este dramatică în privința învățământului, în privința subvențiilor pentru cultură. Eu pregătesc pentru Argeș o lege în privința respectării tradițiilor românești, o lege care să protejeze produsele românești. Am luat legătura cu Banca de Semințe la nivel european și încerc să asigur și o protecție la nivel european a produselor românești. Am foarte multe proiecte, dar concrete. PMP-ul este singurul partid de dreapta, autentic, mai mititel, care întotdeauna s-a ținut de cuvânt și nu a făcut blat cu nimeni. PMP-ul este singurul partid parlamentar care nu a făcut niciodată nicio înțelegere cu PSD-ul”, declară Florian Bichir, candidatul PMP Argeș pentru Senatul României.

Material realizat de Editura Realitatea Argeșeană la comanda PMP – Organizatia Județeană Argeș, Cod unic de identificare mandatar financiar 11200012.

Comments

comments