Florăria IRIA, cea mai nouă şi spectaculară apariţie în oferta floristică piteşteană. Vine la pachet cu cele mai delicioase prăjituri

0
7022

Flori şi prăjituri! Un concept rafinat, elegant şi foarte atractiv. Foarte apreciat în Occident, mai greu de găsit, chiar deloc, la noi! La aceasta s-a gândit şi Irina Ivănescu când şi-a pus în gând să îşi facă din pasiune, adică florile, o mică afacere de suflet. Şi cum a găsit şi partenerii ideali, Chloe Pasticeria, cea mai elegantă cofetărie din Piteşti, joi după amiază, în compania prietenilor apropiaţi, a deschis publicului Florăria IRIA.

Aşadar, piteştenii au acum într-un singur loc cele mai gustoase prăjituri şi cele mai spectaculoase aranjamente florale, toate absolut deosebite de oferta comună a pieței locale de până acum.

“€Păi, m-am gândit, la un eveniment special, când ai nevoie de ceva dulce spectaculos, nu e bine să găseşti şi un buchet de flori pe măsură în acelaşi loc?” spune Irina Ivănescu. Deşi de meserie e inginer, înclinaţia pentru frumos, talentul şi sensibilitatea le moşteneşte de la mama sa, profesoară de desen, şi le-a dat mai departe fiicei, intrată printre primii la Arhitectură.

Odată cu experienţa pregătirii acesteia pentru facultate, şi Irina şi-a găsit timp pentru a-şi cultiva pasiunea pentru flori. „Week-end-urile când ea era la studiile cu profesorii din Bucureşti, eu nu prea îmi găseam rostul, să stau aşa, degeaba. Aşa că m-am înscris la cursurile de designer florist şi am şi făcut nişte ore de muncă voluntară, cum s-ar zice, la Florăriile IRIS. Atunci am ştiut că aş putea face acest lucru la nivel profesionist şi aşa mi-aş putea împlini visul de a deschide o afacere cu flori. Dar am vrut să fie cu adevărat specială, iar pentru asta mi-am completat educaţia în domeniu cu alte studii, realizate cu mari maeştri în domeniu, veniţi şi Germania şi Marea Britanie” ne-a mai mărturisit Irina.

Şi cum aranjamentele sale sunt cu adevărat interesante, spectaculoase, foarte elegante şi inspiraţionale, nu ar strica să le admiraţi, măcar un pic, la sediul din Strada Plevnei, în aceeaşi locaţie cu Chloe Pasticeria (lângă Grădina Publică).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here