Fiul unor militari are nevoie de ajutorul nostru! La doar un an și câteva luni, micuțul suferă de o boală cumplită

Împreună suntem mai puternici, împreună putem salva o viață! Rareș Andrei Olteanu are acum nevoie de ajutorul nostru! Cosmin și Denisa Olteanu, o familie de cadre militare din cadrul Unității Militare 01824 Câmpia Turzii, trec prin momente extrem de grele, după ce fiul lor a fost diagnosticat cu cancer. Micuțul este internat la un spital din Roma, unde urmează un tratament de specialitate. Costul total al tratamentului este de 180.000 euro. 150.000 euro sunt suportați de cardul european de sănătate pe care părinții copilului îl dețin, dar le lipsește suma de 30.000 euro, esențială pentru salvarea vieții copilului.

În februarie 2017 deveneau părinții lui Rareș Andrei, iar fericirea era de nemăsurat. Din păcate fericirea a fost de scurtă durată, după cum ne povestește, Cosmin: ”Totul a fost frumos până când am observat că la vârsta de 4 luni nu respiră bine pe năsuc, de atunci a început calvarul.
Am mers pe la diverși doctori ORL să vedem care este problema, și s-au administrat diverse medicamente antibiotice spunându-ne că are o deviație de sept.
Am continuat așa până când copilul a împlinit 9 luni, starea lui deteriorându-se de la o zi la alta. Am observat că se deformase facial pe partea dreaptă, I se umfla pe zi ce trecea orbita ochiului drept și obrazul.
Am mers din nou la doctor și ne-au zis că are o infecție. I s-a făcut endoscopie nazală, în urma căreia s-a observat în interior o tumoră care la final de investigație, după biopsie, a fost malignă.
Diagnosticul fiind de rabdomiosarcom alveolar. Am plecat cu copilașul de urgență la o clinică din Roma pentru investigații și acolo, după o săptămână de alte investigații s-a adeverit diagnosticul doar că tumora respectivă mai are și patru metastaze, una fiind localizată pe coloana vertebrală.
Costul tratamentului atinge suma de 180.000 de euro.
Copilul a început tratamentul cu chimioterapie, durata tratamentului este de 3 ani. Acum Rareș este mai bine, răspunde tratamentului, iar soția mea a renunțat la tot pentru a sta cu el la tratament în Roma.
Eu sunt nevoit să fac naveta lunar, pentru a putea merge și la serviciu pentru a nu rămâne fără bani măcar de subzistență.”

Din suma de 180.000 de euro, 150.000 de euro sunt acoperiţi de cardul european de sănătate pe care părinții copilului îl deţin, mai este nevoie doar de suma de 30.000 de euro. Puteți dona și dumneavoastră, orice sumă, în contul:

RO03BTRL05101201P12738XX , acesta fiind contul Denisei care în prezent se află cu Rareș la tratament în Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here