Fiţi responsabili! Folosiți apa cu măsură! Recomandarea societății Apă Canal 2000 SA Pitești în perioadele de secetă prelungită

În caz de secetă prelungită, societatea Apă Canal 2000 SA recomandă utilizatorilor să folosească apa potabilă cu măsură pentru a evita furnizarea acesteia cu program şi a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar fiecărei gospodării.

„De asemenea, facem apel către clienții care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări și să folosească apa din sursele proprii.

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea, care rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului” comunică societatea.

Conform obligațiilor contractuale ale clienților, toți utilizatorii indiferent de forma de proprietate, au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la furnizarea apei cu program.

„Reamintim utilizatorilor că pentru informaţii şi sesizări privind serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare au la dispoziţie Call Center-ul societăţii (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Apa este cea mai prețioasă resursă a noastră, trebuie să o utilizăm mai responsabil!” este mesajul societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.