Societate amendată pentru nereguli silvice. Pe 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, au acționat pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la o societate comercială cu sediul în localitatea Dragoslavele, având ca obiect de activitate comercializarea, prelucrarea și depozitarea materialului lemnos.

Din verificări s-a constatat faptul că, administratorul societății verificate a expediat cantitatea de 6,01 m.c. de material lemnos, fără a o evidenția în Registrul de evidență. De asemenea, avizele de însoțire a materialelor lemnoase nu erau înregistrate conform normelor legale.

Ca urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Dragoslavele.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI