După producerea accidentului de azi dimineaţă, când două autobuze care trasportau muncitori la Dacia s-au ciocnit violent pe strada Smeurei, firma care deţine cele două autobuze a transmis public un comunicat de presă în care explică urmările evenimentului şi în ce mod înţelege să acţioneze în continuare.

Ca urmare a accidentului produs, 18 persoane, printre care şi şoferul autocarului vinovat, au ajuns la spital. Dintre aceştia, 16 au fost tratate şi externate, doar două fiind internate în Spitalul Judeţean. Şoferul este în stare gravă şi este supravegheat la Terapie Intensivă.

În ce priveşte reacţia reprezentanţilor firmei, acesata a fost descrisă în comunicatul de presă emis.

„€Imediat după producerea accidentului, reprezentanţii societăţii au instituit o celulă de criză şi au urmărit permanent evoluţia situaţiei şi starea de sănătate a persoanelor accidentate, acordând suportul necesar în astfel de situaţii. (…) Societatea comercială transportatoare Madcom DLS Impex SRL îşi asumă toată răspunderea referitor la producerea acestu trist eveniment. Reprezentanţi ai societăţii sunt în permanenţă la spital pentru a urmări starea de sănătate a persoanelor accidentate şi a acorda suportul necesar.
Totodată, ne exprimăm regretul profund cu privire la producrea acestui trist eveniment şi suntem solidari cu persoanele accidentate şi cu familiile acestora.
Facem precizarea că toate autovehiculele de transport persoane care aparţin Madcom DLS Impex SRL au efectuate toate verificările tehnice în conformitate cu prevederile legale.  Societatea noastră este la dispoziţia autorităţilor care au demarat deja o anchetă cu privire la circumstanţele producerii accidentului.
Facem precizarea că în ultimii 10 ani societatea Madcom DLS Impex SRL nu a fost implicată în nici un eveniment rutier soldat cu victime, iar flota noastră auto de transport este formată din peste 250 de mijloace de transport persoane şi deserveşte peste 70 de societăţi comerciale.”

Comments

comments