Vrei finanțare pentru afacerea ta? Specialiştii Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, situată în Bdul Republicii, nr. 63, Pitești te aşteaptă pentru a te înscrie în proiectul “Smart Start Up – Antreprenoriat inovativ și sustenabil în Sud Muntenia”.

În acest proiect se pot înscrie persoane din regiunea Sud Muntenia (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Giurgiu, Prahova şi Teleorman), care aparțin următoarelor categorii: persoane inactive (inclusiv studenți și femei casnice/aflate în perioada de creștere a copilului), șomeri și angajați (inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă).

Prin “????? ????? ?? – ?????????????? ???????? ș? ?????????? î? ??? ????????” vor beneficia de formare profesională și dezvoltare de competențe antreprenoriale și manageriale un număr de 570 de persoane, vor fi înființate și finanțate 72 de IMM-uri și vor fi create 144 de locuri de muncă.

Ajutorul de minimis va fi in valoare de 151.589,00 lei și se se va acorda în 2 tranșe, prima de 75% din valoarea totală, la semnarea contractului și a doua de 25% din tranșa inițială după ce beneficiarul minimisului va demonstra că a realizat venituri reprezentând minimum 30 % din valoarea tranșei inițiale acordate.

Pentru detalii: Diana Deloreanu –€ 0751.315.311.

Comments

comments