Finanţele Publice au scos la vânzare WC-ul unei firme din Slobozia

SUPER OFERTĂ Pentru că multe firme nu mai au bani să-şi plătească datoriile către bugetul de stat, Finanţele Publice Argeş le-au scos acestora bunurile la vânzare. Oferta Finanţelor este una destul de generoasă: de la autoturisme, la maşini de găurit şi chiar grupuri sanitare. Autoturisme, terenuri, sedii de firme, depozite, hale, vitrine frigorifice, cuptoare, maşini de găurit, dulapuri sau chiar un grup sanitar. Aceasta este lista cu bunuri scoase la licitaţie de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş în această perioadă, pentru recuperarea datoriilor către stat de la unele firme din judeţ. Aşa că, dacă vreţi să cumpăraţi produse ieftine, licitaţiile organizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Argeş par a fi soluţia ideală. Dacă sunteţi interesaţi de obiecte electrocasnice, în stoc se află acum o ladă frigorifică având un preţ de pornire de 2.378 lei şi o vitrină frigorifică de 960 de lei. Cei care vor să-şi deschidă ateliere de prelucrare a lemnului, dar nu au bani suficienţi să-şi cumpere toate utilajele necesare, se pot orienta şi ei către licitaţiile organizate de către Direcţia Finanţelor Publice. Aici, un ferăstrău- panglică poate fi cumpărat cu 5.185 lei, un ferăstrău circular cu masa mobilă, cu 16.568 lei, iar o maşină universală de găurit, cu 2.020 lei.
Un adevărat chilipir îl reprezintă şi cuptorul gastronomic, care, fiind scos pentru a treia oară la vânzare, a ajuns la un preţ de 417 lei, deşi, iniţial, fusese evaluat la peste 750 de lei. La capitolul auto, cea mai bună ofertă o reprezintă o Toyota Corolla, care se vinde cu 21.210 lei, aproximativ 5.000 de euro.

Unei farmacii din Mioveni i s-a scos la vânzare şi firma luminoasă

În urma datoriilor acumulate de o farmacie din Mioveni, toate bunurile mobile i-au fost scoase la vânzare de către Direcţia Finanţelor. Cu puţin peste 200 de milioane de lei vă puteţi achiziţiona tot mobilierul necesar unei farmacii, printre care şase dulapuri, trei tejghele, calculatoare şi echipamentul IT, casa de marcat, plus siglele luminoase. Tot pe lista bunurilor imobile scoase la vânzare de către Direcţia Finanţelor Publice Argeş se află şi un grup sanitar. Acesta din urmă se află pe aceeaşi listă de bunuri ale unei firme din comuna Slobozia, căreia i se mai vinde construcţia în care se află sediul şi un teren intravilan de 600 mp. Pentru că grupul sanitar este o construcţie distinctă, de trei metri pătraţi, acesta a fost trecut separat pe lista bunurilor scoase la vânzare. Toate bunurile aparţinând acestei societăţi au un preţ de pornire de 147.000 lei. Dacă sunteţi interesaţi de oferta celor de la Finanţe trebuie să ştiţi că, înainte de a participa, trebuie să achitaţi o taxă de 10% din valoarea bunului pentru care vreţi să licitaţi şi o dovadă de la creditorii fiscali că nu aveţi obligaţii restante la stat. Unele dintre bunuri sunt la prima licitare, însă majoritatea au mai fost propuse spre vânzare, astfel încât preţurile pot fi mai mici cu 25 % faţă de suma stabilită iniţial.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.