Filme la cererea publicului, la Cinematograful „București”

Filme la cererea publicului, la Cinematograful „București”. Sâmbătă, 13 martie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „La Belle Epoque”, cu Daniel Auteuil, Guillaume Canet, DoriaTillier, Fanny Ardant și Pierre Arditi în rolurile principale, în regia lui Nicolas Bedos.

Viața lui Victor, un sextagenar deziluzionat, este dată peste cap atunci când Antoine, un anteprenor strălucit, îi propune un nou tip de atracție: îmbinând artificii teatrale și reconstituiri istorice, firma lui Antoine permite clienților să aleagă o perioadă din viața lor și să se întoarcă în timp. Victor alege să retrăiască săptămâna cea mai marcantă din viața sa, cea din urmă cu patruzeci de ani, când şi-a întâlnit marea dragoste…

„La Belle Époque” a fost de trei ori premiat la „César 2020”, pentru Cea mai bună actriță într-un rol secundar (Fanny Ardant), Cel mai bun scenariu (Nicolas Bedos) și Cele mai bune decoruri.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 14 martie 2021, de la ora 18.00, se redifuzează la Cinematograful „București” filmul „Cinema, mon amour”.

Regia îi aparține lui Alexandru Belc, în rolurile principale fiind Victor Purice, Gheorghe Purice, Lorena Cosau și Cornelia Chelmu.

Fiecare cinema ascunde o poveste. o poveste despre un loc, dar și despre oamenii care i s-au dăruit ani de zile, și-au petrecut cea mai mare parte din viață între zidurile lui, în cabina de proiecție, în atelierul din spate, în casa de bilete. Parte a campaniei „Salvați marele ecran”, filmul documentar descrie eforturile extraordinare făcute pentru a menține deschise cinematografele vechi din România.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here