Film în premieră la Cinematograful „București”: „Spirala”

0
31

Film în premieră – la Cinematograful „București”: „Spirala”. Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat, la cererea publicului, filmul „Dovlatov”, cu Milan Maric, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka și Artur Beschastny în rolurile principale, în regia lui Aleksey German.

Filmul „Dovlatov” urmărește șase zile din viața renumitului scriitor înzestrat cu un simț al umorului ușor satiric, Sergei Dovlatov, a cărui viziune depășea constrângerile Rusiei Sovietice din anii ’70. Împreună cu poetul și prietenul său, Iosif Brodsky, Dovlatov a luptat pentru menținerea talentului și integrității sale, fiind martor în același timp la suprimarea celorlalți colegi de breaslă de către un system puternic, de neclintit, de care vor scăpa ulterior o dată cu emigrarea în New York, lăsând în urmă tot ce au construit.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 20 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Spirala”.

Regia îi aparține lui Cecília Felméri, în rolurile principale fiind Bogdan Dumitrache, Diána Magdolna Kiss și Alexandra Borbély.

Filmul este o dramă psihologică despre dificultatea de a lăsa în urmă trecutul și despre felul în care viața noastră și ciclurile naturii sunt profund legate. Bence și Janka trăiesc pe malul unui lac, întreținându-se din taxa pe care o plătesc cei care vor să pescuiască aici. Totul pare să curgă armonios în acest apparent paradis, însă relația lor începe să se deterioreze și, o dată cu ea, în mod bizar, viața din jurul lacului.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here