Film în premieră la Cinematograful „București”: Portretul unei femei în flăcări. Sâmbătă, 20 martie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul Portretul unei femei în flăcări, cu Noemie Merlant, Adele Haenel  și Luana Bajrami în rolurile principale, în regia lui Celine Sciamma.

Marianne este o pictoriță angajată să picteze potretul lui Héloïse, o tânără aristocrată întoarsă de curând de la mănăstire, pe care o așteaptă un mariaj nedorit. Héloïse se opune destinului și refuză să pozeze. De aceea, Marianne va fi nevoită să o picteze în secret. Introdusă în cercul ei ca însoțitoare, ea o privește.

Filmul a avut premiera în România în data de 12 martie 2021.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 21 martie 2021, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul Câinele japonez.

Regia îi aparține lui Tudor Cristian Jurgiu, în rolurile principale fiind Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu.

Bătrânul Costache Moldu și-a pierdut soția, casa și agoniseala de-o viață, în urma unei inundații. Întoarcerea neașteptată a fiului său, Ticu, din Japonia, alături de soție și băiat, îi va pune pe amândoi în situația în care trebuie să reînvețe să comunice, să redevină o familie. Costache învață să devină un bunic adevărat pentru nepotul lui de 7 ani iar Ticu repară greșelile trecutului. Un film delicat și tandru despre reconciliere familială.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI