VEDETĂ La 19 ani, Alexandra Năftănăilă s-a lansat în muzica mare cu noua ei melodie „Angel”, al cărei videoclip a fost filmat la New York.Deşi lansată la mijlocul lunii septembrie, piesa „Angel” are, până acum, peste 250.000 de accesări pe www.youtube.com, şi numărul acestora creşte zilnic cu aproape 10.000. Nu lipsesc nici comentariile de genul: „Super piesa, nu mă satur să o ascult. Bravo! Super melodia şi clipul. Îmi vine să o ascult non stop! Super melodie şi super voce de înger. O am ca ton de apel la telefon. E super…încă nu s-a inventat adjectiv pentru piesa asta. E genială!!! M-am îndrăgostit de ea de când am auzit-o pentru prima dată. Doamneee, deci tipa are o vocee…..de înger. E româncă?”. În spatele numelui de scenă al Sandrei N. se află Alexandra Năftănăilă, fiica primarului de la Albeştii de Muscel. Deşi are doar 19 ani, specialiştii în muzică şi show-bizz sunt convinşi că, în curând, Alexandra va fi un nume recunoscut şi în muzica internaţională. În afară de vocea impresionantă pe care o are, Alexandra Năftănăilă cântă la chitară, la orgă, compune versuri şi muzică. Primul album, cu 10 piese, l-a scos la 14 ani. Şi tot atunci şi-a început şi cariera muzicală. De câteva luni, a semnat însă un contract cu „Sisterhoodlive Records”,  casa de producţie a lui Adrian Sînă, component al trupei Akcent. Împreună cu acesta, fiica primarului a lansat melodia „Angel”, care este acum nelipsită din top-urile naţionale şi internaţionale. Videoclipul a fost filmat la New York, în clip Alexandra fiind o apariţie diafană, proiectată pe clădirile celebrului oraş.
Despre melodie, dar şi despre argeşeanca noastră, Adrian Sînă a declarat: „Pe Sandra, aşa cum îi spunem mai nou Alexandrei, mai întâi am auzit-o cântând şi abia apoi am cunoscut-o. Am primit un e-mail cu un demo de la ea, mi-a plăcut, am chemat-o la studio, am făcut nişte teste şi a rămas să producem piesa «Angel». Am semnat contractul imediat şi, în scurt timp, am lansat piesa «Angel», un feat cu Sandra N. La filmări a avut mici emoţii, fiind vorba despre primul ei videoclip. Pot spune despre ea că are un timbru special, iar vocea sa pune în valoare refrenul piesei.
Despre cum şi-a ales numele de scenă, Alexandra Năftănăilă ne-a declarat: „Numele de scenă, Sandra N., are legătură cu numele meu real. Sandra este un derivat de la Alexandra şi N. este iniţiala de la numele meu de familie, Năftănăilă. Îmi place mult acest nume şi simt că are o aură pozitivă asupra mea şi asupra carierei mele. De când sunt Sandra N., viaţa mi s-a schimbat foarte mult – în bine, evident – şi aici mă refer în mod special la carieră”.
Îi dorim Sandrei mult succes în carieră şi sperăm să ajungă să cânte pe aceleaşi scene cu Jessie Jay, Aguilera, Adele, Rihanna, Beyonce, o parte din lista artiştilor preferaţi de noua vedetă.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI