Vineri, 10 noiembrie, va avea loc la Bradu cea de-a X-a ediție a Festivalului Toamnei. Evenimentul organizat de primarul comunei Bradu, Dan Stroe, se anunță unul de zile mari. În acest an, Festivalul Toamnei va fi organizat la Baza Sportivă din Bradu, iar atmosfera va fi întreținută de artista de muzică populară din localitate, Cristina Voicu, dar și de alți cântăreți de muzică ușoară.

Ca la orice eveniment de marcă, brădenii vor fi serviți în ton cu vremea de afară cu țuică și vin fiert, dar și cu tradiționala fasole cu ciolan afumat.

Și copiii din Bradu pregătesc un spectacol pe cinste pentru acest eveniment, iar de la ora 15.00, gimnastele Clubului Sportiv Real Bradu vor prezenta publicului prezent trofeele câștigate la Trofeul Balcanic 2, dar și un frumos program artistic. De asemenea, grădinarii și elevii de la școlile din localitate vor încânta spectatorii cu programe de muzică și dans. Multe surprize se anunță și pentru cei mici, care vor fi răsplătiți pentru spectacolul oferit cu bunătăți dulci.

În premieră, la Festivalul Toamnei, standuri cu producători din Bradu

Tot la Festivalul Toamnei vor fi prezenți și producători din Bradu care își vor prezenta marfa proprie la standuri amenajate în incinta Bazei Sportive.

Evenimentul se va încheia cu un spectaculos foc de tabără, care va fi aprins de copiii din localitate.

 

Comments

comments