Teatrul Alexandru Davila a găzduit cea de a douăzecea ediţie a Festivalului Studenţesc de Modă, Culorile Toamnei.Tineri designeri din cele mai importante centre universitare din ţară au adus pe catwalk creaţii dintre cele mai diferite, apreciate de public şi juriu, mai mult, sau mai puţin. Preşedintele juriului a fost şi anul acesta, Cătălin Botezatu care s-a arătat optimist în privinţa viitorului modei româneşti.

„ Trei colecţii mi-au atras atenţia”

Încă de la începuturile festivalului, Cătălin Botezatu a fost o prezenţă nelipsită.
„ Întotdeauna am venit cu drag la Piteşti, la acest festival. De altfel, aici, mereu au debutat tineri designeri care mai târziu au făcut carieră. La această ediţie, trei creatori mi-au atras atenţia. Eu sunt prezent în această seară cu viitoarele modele care vor participa începând cu luna februarie la noua emisiune Supermodels, ce va fi difuzată pe un post tv naţional.”, a declarat Botezatu.

 

Radu Pietreanu, de la Vacanţa Mare, se apucă de modelling

Nu mai este atât de tânăr iar fizicul îşi cere drepturile printr-o burtică vizibilă. Şi cu toate acestea, îndrăgitul actor de la Vacanţa Mare, Radu Pietreanu s-a hotărât să încerce catwalk-ul. Prezent şi el,aseară,la Piteşti, Radu Pietreanu s-a destăinuit :” La cât sunt de frumos, aş putea defila oricând. Fizicul mă ajută să port orice haină şi cu siguranţă că lumea ar râde şi ar zice uite ce haină scumpă are pe el şi cum arată! Până acum n-am fost invitat, dar aştept… „ a declarat în stilul caracteristic, umoristul. Comediantul a participat, deocamdată, doar ca membru al juriului alături de Cătălin Botezatu, Piticul de la trupa Simplu, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău şi alte nume ale protipendadei piteştene.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI