Festivalul Căluşului Argeşean a răsunat pe văile comunei Stolnici

930 views

Joi, 17 mai, în localitatea Stolnici a avut loc cea de-a XXX-a ediție a Festivalului Călușului Argeșean. Evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Stolnici a reunit mai multe formații de călușari din Argeș, dar și din județul Olt și sute de oameni care au venit pentru a vedea minunatul spectacol. Alături de primarul Sevastian Pupăză Roșu au urcat pe scenă și au fost alături de cetățenii comunei și secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Daniel Botănoiu, prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Georgescu, dar și mai mulți edili argeșeni.

Cu această ocazie, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Daniel Botănoiu, a vizitat și o fermă de vite din localitate.

Dansurile populare susținute de formațiile de călușari au oferit un ceremonial plin de spectacol, grandoare, ritm și viață. Și interpreta de muzică populară, Niculina Stoian, a încântat locuitorii cu frumosul spectacol folcloric susținut. Evenimentul s-a încheiat cu un minunat foc de artificii.

Comments

comments