fermierulargesean.ro: Ministrul Daea i-a chemat duminică la întâlnire pe toţi directorii Direcțiilor Agricole Județene din ţară

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre DAEA, a participat duminică, 14 ianuarie 2018, alături de secretarul de stat Daniel BOTĂNOIU, la întâlnirea lunară organizată cu directorii Direcțiilor Agricole din toate județele României (DAJ).

Desfășurată la sediul MADR, întâlnirea a vizat o analiză a activităților anului 2017, dar mai ales stabilirea punctuală a principalelor obiective realizabile în anul 2018. În deschiderea ședinței, ministrul Petre DAEA a precizat că rolul acestora este foarte important întrucât anul acesta există mai multe programe decât anul trecut care vor fi gestionate de către MADR.

La inițiativa ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, la ședință a luat parte și Directorul General al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Radu Codruț Ștefănescu, care a prezentat pe scurt Programul Național de Cadastru și Carte Funciară și a făcut un apel la directorii DAJ să acorde sprijin specialiștilor ANCPI pentru a pune ordine în gestionarea terenurilor și a proprietăților situate în extravilanul României.

Citeşte mai mult pe fermierulargesean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here