Marian Stanciu, preotul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, a pornit un atac dur la adresa fostei directoare, Luminiţa Paul, care a fost schimbată din funcţie la sfârşitul lunii aprilie, anul acesta. Preotul a scos de la naftalină articole mai vechi publicate în presa din Argeş despre fosta directoare şi a început să dea din casă…

Iată ce comentariu face preotul la un articol în care se spunea că Luminiţa Paul umblă cu puşculiţa după funcţia de director medical al Serviciului de Ambulanţă Argeş.
Preot Marian Stanciu: „Doamne ajută-i să fie puşculiţa cât mai plină şi funcţia cât mai deplină! Dar nu prea îmi mai arată mie Sfânta Carte! O să scadă şi puşculiţa, dar nu prea curând. Dacă mai rămâne ceva pe fundul puşculiţei să ştim cu toţii că în lumea cealaltă nu există mită sau puşculiţă. Ne naştem goi şi plecăm îmbrăcaţi în patru scânduri, totul e în zadar! Aşa să fie cuvânt de învăţătură şi pentru doamna doctor Paul Luminiţa, fost manager la Ambulanţa Argeş”.

Un comentariu dur îl face preotul şi la un articol în care fosta directoare se plângea de starea proastă a maşinilor de la Serviciul Ambulanţă.
Preot Marian Stanciu: „Problemele cu maşinile le cunoaştem, dar ce a făcut doamna manager Paul în timpul mandatului? Vă spun eu. Nu a cerut nicio ambulanţă de la minister, îi minţea că totul e perfect, ca şi scaunul de sub dânsa, până şi acesta s-a rupt şi bine a făcut. Ambulanţe a cerut domnul doctor Hiru, actualul manager, care a prezentat la Ministerul Sănătăţii situaţia reală a parcului auto şi deficitul de personal. Dânsului nu i-a fost teamă că i se rupe scaunul. Dumnezeu să îl ajute că e om înţelept, respectuos şi bun manager. Toţi salariaţii îl respectă şi îl vorbesc numai de bine. Asta a fost în timpul mandatului de manager al doamnei Paul care tăia în carne vie doar pe cei pe care nu îi suporta, ci nu rebedenile şi cunoscuţii sau pe cei pe care îi angaja pe pile”.

Concluzia la care a ajuns preotul despre Luminiţa Paul: „Cine are euro are tupeu şi poate să obţină funcţii. Aşa persoană nici în curtea instituţiei nu ne-ar mai trebui. Atenţie partidelor politice şi celor care o mai acceptă în funcţii de conducere!”.

Comments

comments