Femeie plecată din izolare! A fost găsită de jandarmi la sediul din Pitești al Serviciului de Pașapoarte. ”În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.284 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru trei persoane care nu au respectat măsura izolării”, potrivit Prefecturii Argeș. Este vorba, în primul caz, despre o femeie de 44 de ani, dintr-o comună din Argeș care nu a fost găsită la adresa unde figura în izolare, motiv pentru care a fost amendată cu 2.000 de lei.

Un tânăr de 23 de ani și soția sa, de 20 de ani, din altă comună argeșeană, nu au fost găsiți la domiciliul unde figurau în izolare și au fost sancționați cu câte 1.000 de lei, fiecare.

În plus, o femeie de 30 de ani a fost depistată de jandarmi la sediul din Pitești al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Argeș, aceasta având impusă măsura izolării la domiciliu. Femeia a fost sancționată cu o amendă de 1.000 lei, fiind dispusă suplimentar măsura izolării la domiciliu pentru încă 14 zile. Femeia nu a intrat în clădire, fiind depistată în zona de triaj, organizată afară. Tuturor celor care se prezintă la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Argeș li se măsoară temperatura și sunt verificați în baza de date înainte de a li se permite accesul în sediul instituției. (foto ilustrativ)

Comments

comments