Femeie de 31 de ani din Pitești, dată dispărută de 4 luni. Părinții sunt disperați! Ioana Geangălă de 31 de ani din Pitești a plecat voluntar de acasă în urmă cu patru luni, mai precis pe 18 iulie. Câteva zile mai târziu, părinții acesteia au anunțat poliția de dispariția fetei, cerând însă ca acest caz să nu fie mediatizat în presă. Disperați însă că fata lor nu s-a mai întors acasă și că nu mai știu nimic de ea, aceștia au apelat din nou la poliție, de data aceasta pentru a anunța și presa despre dispariția acesteia. Se pare însă că nu este prima dată când aceasta pleacă de acasă, acest lucru s-a mai întâmplat și în urmă cu un an, polițiștii găsind-o în Neptun după două luni. Piteșteanca este necăsătorită, nu are copii, este absolventă a Facultății de Psihologie și nu este angajată în prezent.

Semnalmente: înălţime – circa 1,60 m, constituţie astenică, păr șaten (posibil vopsit în altă culoare), tuns mediu, ochi căprui, faţa ovală, ten deschis.

Persoanele care pot da relaţii despre femeie sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, tel: 0248.607009, respectiv Secția 4 Poliție Pitești, tel. 0248.213799.

Comments

comments