Felicitări! Plutonierul adjutant Constantin Sergiu Lăcraru, premiat de ministrul de Interne pentru profesionalism şi omenie.

325 views

Felicitări! Plutonierul adjutant Constantin Sergiu Lăcraru, premiat de ministrul de Interne pentru profesionalism şi omenie. Plutonierul adjutant Lăcraru Constantin Sergiu, de la ISU Argeş, a fost recompensat amrţi cu emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, într-un cadru festiv, cu ocazia zilei ministerului.

Alături de alți colegi din MAI, dar și din IGSU, pompierul argeșean a fost premiat pentru meritele deosebite dovedite în timpul misiunilor, dar mai ales pentru omenia de care a dat dovadă când a salvat viața unui om, atunci când nu îmbrăca uniforma militară, aflându-se în timpul liber.

Curajul și devotamentul, cele două cuvinte care definesc arma pompierilor, au fost pe deplin dovedite de salvatorul argeșean: curajul de a te lupta cu moartea pentru a salva viața unui om și devotamentul față de semeni.

„€Ne înclinăm și îi mulțumim colegului nostru pentru exemplul pe care îl oferă!” este mesajul colegilor de la ISU Argeş.

Comments

comments