Piteștiul întâmpină primăvara în perioada 24 – 26 aprilie! Organizată de Primăria Municipiului Pitești, cu sprijinul CEZ Distribuție, cea de-a XXXVIII-a ediție a celei mai importante și mai cunoscute manifestări dendro-floricole din Pitești își deschide porțile pentru iubitorii de frumos.

Sărbătoarea, deja devenită tradiție, va oferi comunității locale și nu numai, pe parcursul a trei zile, posibilitatea de a participa la o serie de manifestări artistice și culturale. Și anul acesta, Municipiul Pitești, recunoscut ca oraș al lalelelor, va găzdui o paradă a florilor, simpozioane științifice, o expoziție dendro-floricolă, spectacole în aer liber precum și activități sportive.

Ca în fiecare an, începand din 1984, pe perioada Simfoniei Lalelelor, va avea loc și Concursul Național de dans sportiv ”Dansul Florilor”, concurs urmărit de peste 5000 de spectatori și transmis, anual, în direct pe posturi locale de televiziune.

Participarea CEZ Distribuție, în calitate de partener, a devenit, în mod firesc, o tradiție având în vedere importanța și unicitatea evenimentului la nivel național.
 Municipiul Pitesti își va deschide larg porțile pentru reprezentanți de seamă ai misiunilor diplomatice acreditați la București, au fost lansate invitații către Ambasadele Franței, Olandei, Turciei, Serbiei, Greciei, S.U.A., Canadei, Japoniei, Iranului, Braziliei, etc. De asemenea, li s-a propus să se alăture evenimentului și participanților constanți: primarii din Kragujevac -Serbia, Caserta – Italia, Borlange – Suedia, Springfield – S.U.A., Tynaarlo – Olanda, Muntinlupa – Filipine, Bydgoszcz – Polonia, Ourem – Portugalia, Nafplio, Salamina, Epidavros – Grecia și Chișinău – Republica Moldova, reprezentanți ai Președinției, Guvernului și Parlamentului
României.

Mai multe detalii privind evenimentul puteți găsi accesând: http://www.simfonialalelelor-pitesti.ro

Departamentul PR, Brand și Marketing CEZ România

Comments

comments

DISTRIBUIȚI