FC Argeș va fi sponsorizată de o mare firmă de pariuri sportive. Contractul a fost realizat de primarul Cristian Gentea. Anunțul a fost făcut ieri chiar de edilul Piteștiului, pe contul său personal de Facebook, unde a povestit cum a reușit să obțină pentru echipă un sponsor de asemenea calibru.
“Întotdeauna am știut că treaba mea este doar să aduc bani la club, pentru ca FC Argeș să aibă condiții similare cluburilor puternice din România!
Iată că astăzi am făcut încă un pas în acest sens!
După mai multe runde de negocieri, am reușit să aduc la club unul dintre cei mai mari actori de pe piața de betting, care vine cu o sumă importantă!
Dacă FCSB și Craiova au alături pe Betano, CFR – pe Betfair, iar Rapid și Farul – pe SuperBet, începând de astăzi, lângă FC Argeș vine Mozzart Bet care sponsorizează pentru prima dată o echipă de fotbal din România.
Și nu vorbim despre oricine, ci despre cei care, în urmă cu câteva zile, au devenit, pentru următorii cinci ani, sponsorul echipei Steaua Roșie Belgrad.
Sper ca parteneriatul încheiat astăzi între FC Argeș și Mozzart Bet să fie reciproc avantajos, iar pe viitor să continue la un alt nivel!
Mulțumesc noului nostru sponsor pentru încredere!
Mi-am respectat încă o dată promisiunea, iar acum rămâne ca jucătorii să aprecieze și să confirme că au înțeles mesajul!” a scris Cristian Gentea.

Comments

comments