FC Argeş nu are nicio datorie către Federaţia Română de Baschet. Echipa BCM U FC Argeş va evolua fără probleme în campionat

764 views

Recent, mai multe informații au apărut în presa locală și națională, conform cărora clubul FC Argeş se confruntă cu probleme financiare care ar împiedica înscrierea echipei de baschet BCM U FC Argeş în noul sezon competiţional. Potrivit directorului tehnic BCM U FC Argeș Pitești, Silviu Corodi, informațiile apărute nu sunt reale, acesta susținând că FC Argeș nu are nicio datorie către Federația Română de Baschet și echipa de baschet BCM U FC Argeş va evolua fără probleme în campionat.

„În acest moment, clubul FC Argeş nu are nicio datorie către Federaţia Română de Baschet, singura problemă fiind depunerea acelei garanţii financiare de 10.000 de euro cerută pentru înscrierea echipei de baschet în campionat. Pe 18 iulie 2018 am primit un email în care ni se preciza că în termen de 2 zile trebuie să depunem în contul FRB acea garanţie. Pe data de 19 iulie 2018 am anunţat Federaţia Română de Baschet că timpul este foarte scurt pentru achitarea acelei sume. Clubul FC Argeş este un club de drept public iar plăţile către diversele instituţii publice cu care colaborăm şi către terţi se derulează prin Trezorerie şi nu se pot face de pe o zi pe alta. Am cerut FRB să ne dea răgaz până pe data de 10 august 2018 pentru achitarea sumei. Federaţia Română de Baschet a fost de acord cu acest termen. Reprezentanţii clubului nostru au demarat deja procedurile prevăzute de lege pentru depunerea acestei garanţii financiare până la data convenită de comun acord. Asigurăm iubitorii sportului argeşean că FC Argeş nu se confruntă cu niciun fel de probleme financiare iar echipa de baschet BCM U FC Argeş va evolua fără probleme în campionat”, a declarat Silviu Corodi, director tehnic BCM U FC Argeș Pitești.

Comments

comments