Fotbaliştii de la FC Argeş au început deja pregătirea pentru meciul din acest week-end. Piteştenii vor întâlni sâmbătă, de la ora 12, pe propriul teren, pe Metaloglobus Bucureşti, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradărrii.

Alb-violeţii au moralul foarte bun după victoria de răsunet de acum câteva zile, din deplasarea de la Chindia Târgovişte, în timp ce bucureştenii au cedat la limită în derbiul codaşelor, cu Dacia Brăila.

Disputa de pe stadionul din Trivale va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1. Obiectivul echipei pregătite de Emil Săndoi în acest meci este câştigarea celor 3 puncte puse în joc.

Piteştenii ocupă locul 4 în clasament, cu 52 de puncte, adunate în 29 de etape şi vor să continue cu succes cursa de urmărire cu Chindia Târgovişte, ocupanta locului 3, poziţie care duce la barajul pentru promovarea în Liga I. Distanţa dintre dâmboviţeni şi argeşeni este de 6 puncte iar echipa noastră aşteaptă eventualii paşi greşiţi ai adversarului pentru a recupera acest decalaj de puncte.

Comments

comments