FC Argeş-CSU Piteşti, medalia de bronz în finala Campionatului Naţional de Judo pe Echipe Seniori

802 views

Week-end-ul trecut, la Iaşi, a avut loc finala Campionatului Naţional de Judo pe Echipe Seniori Divizia A, competiţie la care au participat cele mai bune cluburi din ţară.

La acest concurs la care au participat cele mai bune cluburi din ţară, judeţul nostru a fost reprezentat de FC Argeş-CSU Piteşti.

La finalul competiţiei, clubul argeşean a reuşit să obţină medalia de bronz în concursul masculin. Primele două locuri au fost ocupate de Politehnica Iaşi şi Pantheon Constanţa, un club privat care i-a legitimat pe georgianul George Zantaraia, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Rio din 2016 şi pe ucrainianul Nicolai Kunivet, un sportiv de mare valoare.

Din echipa argeşeană care este pregătită de Valentin Ioniţă, Cornel Pălărie şi Emilian Rabolu au făcut parte Alin Albu, Eduard Şerban, Alexandru Raicu, Marcel Cercea, Luca Kunszabo şi Rareş Rotaru.

În concursul feminin, CSM Piteşti a ocupat locul 3, podiumul fiind completat de SCM Deva şi CSM U Cluj-Dinamo. Din echipa feminină a clubului din Ştrand au făcut parte Elena Stere, Diana Truică, Otilia Preda şi Denisa Marin, sportivă legitimată la Unirea Focşani.

Comments

comments