FC Argeș a eliminat ”Câinii” din Cupă. Reacția primarului Gentea după victorie

0
822

FC Argeș a eliminat ”Câinii” din Cupă. Dinamo – FC Argeș 1-2. Reacția primarului Gentea după victorie. 

Bravo, băieți!
Ne-am calificat în sferturile Cupei României la fotbal, după o pauză de 14 ani.
Pentru acest lucru, felicitări jucătorilor și staff-ului tehnic! Credeți în voi, creșteți de la meci la meci și aduceți bucurie celor care iubesc FC Argeș! Succesul de astăzi reprezintă și o victorie în cinstea marelui Nicolae Dobrin!” a scris pe facebook primarul Piteștiului, Cristian Gentea,  cel mai mare fan al echipei.

Partida a început lent, dar jucătorii celor două echipe s-au păstrat pentru repriza a doua. FC Argeș a avut o ocazie bună în minutul 33, atunci când Dumitrașcu a centrat periculos în careul lui Mihai Eșanu. Viana a încercat să finalizeze, dar a fost blocat de Ricardo Grigore.

Câteva minute mai târziu, Dinamo a avut o ocazie importantă după o greșeală în defensiva adversă. După o pasă greșită, mingea a fost aproape să ajungă la Moldoveanu, dar Croitoru a reușit să degajeze. Balonul a ajuns la Torje care a centrat pentru Moldoveanu, dar arbitrul asistent a indicat ofsaid.

La începutul reprizei secunde, Dinamo a deschis scorul. Torje i-a pasat foarte bine lui Cătălin Țîră care s-a aflat la finalizare.

Argeșenii au egalat în minutul 77, după un contraatac superb lansat de Viana, prin Alexandru Ișfan.

Golul decisiv a fost marcat în minutul trei al prelungirilor, când Latovlevici a șutat spre poarta lui Eșanu, goalkeeper-ul a respins balonul, dar Dumitru a ajuns la minge și a trimis în poartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here